Pürsünler Genel Görüntüleri
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Pürsünler Genel Görüntüleri
PÜRSÜNLER KÖYÜ - Pürsünler Köyünden : http://pursunler.benimforum.net/
pursunler.benimforum.net : Artık birde forum sayfamız var... Herkes derdini
döksün diye!... Elinizde ne kadar resim varsa ekleyebilir, paylaşmak isteğiniz
herşeyi ...
www.pursunlerim.tr.gg/P.ue.rs.ue.nler-K.oe.y.ue.nden.htm - Önbellek - Benzer
PÜRSÜNLER KÖYÜ - Ana Sayfa
( http://pursunler.benimforum.net/ ) BEĞENİRSENİZ BUYRUN PAYLAŞALIM...
Popüler Haberler; Pürsünler Haber: PÜRSÜNLER KÖYÜ - İşte Sındırgı ...
www.pursunlerim.tr.gg/ - Önbellek - Benzer
Forumunuzun yönetimini kullanmaya başlamadan önce bu bilgiyi okuyunuz:
Yönetim Paneli'ne nasıl erişilir ?
En üstteki menüde Giriş yap'a tıklayın, yeni bir pencere açılacaktır. "Admin" kullanıcı adını ve kayıt esnasında belirlediğiniz şifreyi girin. Kaybettiyseniz veya unuttaysanız buraya tıklayın. Giriş yaptıktan sonra sayfanın en altındaki "Yönetim Paneli" linkine tıklayın..
Görünüş nasıl değiştirilir ?
Forumunuzun görünüşünü bir tema seçerek değiştirebilirsiniz (her tema farklı resimler, renkler ve simgeler barındırır). Bunu yapmak için yönetim paneline gidip Stil Yönetimi'ndeki Yönetim üzerine tıklayınız ve gösterilen temalardan birini seçiniz. Daha sonra değişiklik yapabilir veya başka bir tane seçebilirsiniz..
Kategoriler ve forumlar nasıl yönetilir ?
Herhangi bir zamanda oluşturduğunuz kategori ve forumları ekleyebilir, değiştirebilir ve silebilirsiniz. Bunu yapmak için, yönetim paneline gidin Forum Yönetimi'nde "Bir link ekle" (bir kategori veya forum) üzerine tıklayın. İlk defa kullananların nasıl çalıştığını daha iyi anlayabilmeleri için, daha sonra silmek üzere deneme kategorileri ve deneme forumları oluşturmalarını salık veririz.
Yaren Dede Türbesi
Pürsünler Köyü Sındırgı'ya 2 Balıkesir'e 60 İzmir'e 153 km. mesafededir. Köy 240 haneden 150 haneye düşmüş durumdadır.1960 lı yıllarda 950 kişi olan köy nüfusu günümüzde 240 kişi civarındadır. Pürsünler Köyünde 30 adet örtü altı naylon sera mevcuttur. 50 hektar bağ sahası olan köyde yılda yaklaşık 30 ton üzüm üretilmektededir. 210 civarında Büyükbaş hayvandan günlük 1200 litre civarında süt elde edilmektedir. Bugün itibarı ile yaklaşık 150 hane İzmir'e göç etmiş bunlardan 110 hanesi 2002 yılında İzmir Bornova'da kurulan Pürsünler Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini kurmuşlardır. Derneğin amacı İzmir'de ve Pürsünler Köyünde ikamet eden köylülerin Sosyal, Kültürel, Maddi ve Manevi yardımlaşma ve dayanışmalarını sağlamaktır. Dernek bu anlamda aktif faaliyetlerini sürdürmektedir.
DEVAMI İÇİN LÜTFEN ALTTAKİ RESMİ TIKLAYIN !

pursunler.benimforum.net : Artık birde forum sayfamız var... Herkes derdini
döksün diye!... Elinizde ne kadar resim varsa ekleyebilir, paylaşmak isteğiniz
herşeyi ...
www.pursunlerim.tr.gg/P.ue.rs.ue.nler-K.oe.y.ue.nden.htm - Önbellek - Benzer
PÜRSÜNLER KÖYÜ - Ana Sayfa
( http://pursunler.benimforum.net/ ) BEĞENİRSENİZ BUYRUN PAYLAŞALIM...
Popüler Haberler; Pürsünler Haber: PÜRSÜNLER KÖYÜ - İşte Sındırgı ...
www.pursunlerim.tr.gg/ - Önbellek - Benzer
Forumunuzun yönetimini kullanmaya başlamadan önce bu bilgiyi okuyunuz:
Yönetim Paneli'ne nasıl erişilir ?
En üstteki menüde Giriş yap'a tıklayın, yeni bir pencere açılacaktır. "Admin" kullanıcı adını ve kayıt esnasında belirlediğiniz şifreyi girin. Kaybettiyseniz veya unuttaysanız buraya tıklayın. Giriş yaptıktan sonra sayfanın en altındaki "Yönetim Paneli" linkine tıklayın..
Görünüş nasıl değiştirilir ?
Forumunuzun görünüşünü bir tema seçerek değiştirebilirsiniz (her tema farklı resimler, renkler ve simgeler barındırır). Bunu yapmak için yönetim paneline gidip Stil Yönetimi'ndeki Yönetim üzerine tıklayınız ve gösterilen temalardan birini seçiniz. Daha sonra değişiklik yapabilir veya başka bir tane seçebilirsiniz..
Kategoriler ve forumlar nasıl yönetilir ?
Herhangi bir zamanda oluşturduğunuz kategori ve forumları ekleyebilir, değiştirebilir ve silebilirsiniz. Bunu yapmak için, yönetim paneline gidin Forum Yönetimi'nde "Bir link ekle" (bir kategori veya forum) üzerine tıklayın. İlk defa kullananların nasıl çalıştığını daha iyi anlayabilmeleri için, daha sonra silmek üzere deneme kategorileri ve deneme forumları oluşturmalarını salık veririz.
Yaren Dede Türbesi

Pürsünler Köyü Sındırgı'ya 2 Balıkesir'e 60 İzmir'e 153 km. mesafededir. Köy 240 haneden 150 haneye düşmüş durumdadır.1960 lı yıllarda 950 kişi olan köy nüfusu günümüzde 240 kişi civarındadır. Pürsünler Köyünde 30 adet örtü altı naylon sera mevcuttur. 50 hektar bağ sahası olan köyde yılda yaklaşık 30 ton üzüm üretilmektededir. 210 civarında Büyükbaş hayvandan günlük 1200 litre civarında süt elde edilmektedir. Bugün itibarı ile yaklaşık 150 hane İzmir'e göç etmiş bunlardan 110 hanesi 2002 yılında İzmir Bornova'da kurulan Pürsünler Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini kurmuşlardır. Derneğin amacı İzmir'de ve Pürsünler Köyünde ikamet eden köylülerin Sosyal, Kültürel, Maddi ve Manevi yardımlaşma ve dayanışmalarını sağlamaktır. Dernek bu anlamda aktif faaliyetlerini sürdürmektedir.
DEVAMI İÇİN LÜTFEN ALTTAKİ RESMİ TIKLAYIN !

En son Admin tarafından Perş. Ocak 19, 2012 10:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Admin- Admin

Similar topics» Şeytan Görüntüleri
» Mübadele Türküleri & Belleklerdeki Güzellik
» Mahir Ve Kızıldere Türküleri
» El emeği göz nuru boncuk işleri
» tığ işi bebek örgüleri
» Mübadele Türküleri & Belleklerdeki Güzellik
» Mahir Ve Kızıldere Türküleri
» El emeği göz nuru boncuk işleri
» tığ işi bebek örgüleri
1 sayfadaki 1 sayfası